nr. 1 voor jouw luxe safari

Zuid-Afrika

Tijdens een luxe vliegsafari van zeven dagen in Zuid-Afrika ontdekken we Makuleke Contractual Park en Timbavati Private Nature Reserve.

Makuleke Contractual Park

Na aankomst op de Internationale luchthaven brengt een chartervlucht ons naar Pafuri Airstrip. We overnachten hier in Pafuri Luxury Tented Camp. Dit full-service kamp voorziet jeepsafari’s waar vooral olifanten en buffels bewonderen een speciale ervaring zijn. Maar ook luipaarden de Pels visuil kan je er regelmatig zien, zeker aan de Luvuvuvhu rivier. Ook het tentenkamp is gelegen aan de rivier in het noorden van Kruger. De kamers zijn gebouwd op hoge palen, direct aan de rivier waardoor je constant kan genieten van de dieren en de natuur. De dag nadien starten we met een vroege ochtendsafari. We ontbijten pas nadien en kunnen zo vertellen over de dieren die we gezien hebben. Nu reizen we verder naar de volgende stop: The Outpost. Deze lodge ligt eveneens in de Pafuri regio maar dan in een meer bergachtige regio op hoogte waardoor we een prachtig zicht hebben over de omgeving. Het is hier erg rustig en het leuke aan deze lodge is dat de wanden van de kamers naar boven kunnen waardoor je echt deel uit maakt van de natuur. Onder de sterren hemel met het geluid van een knetterend kampvuur sluiten we onze dag af. Tip: ontdek hier ook eens de wildernis tijdens een wandelsafari onder begeleiding.

Timbavati Private Nature Reserve

Om alles uit deze reis te halen doen we nog een ochtendsafari waarna we naar de meest nabijgelegen airstrip gebracht worden. We nemen afscheid van Makuleke en vliegen naar Timbavat Private Nature Reserve. Hier zullen we overnachten in &Beyond Ngala Private Game Reserve. Tijdens ons verblijf hier doen we ochtend- en middagsafari’s, natuurwandelingen en wandelsafari’s. Maar eigenlijk moeten we niet ver want aan ons zwembad komen de olifanten drinken. Het verblijf is hier fantastisch. Ook de safari’s zijn van een erg goed niveau. Dat komt omdat we vergezeld worden door ranger én een spotter en we vertoeven in een privaat reservaat. We spotten de dieren van erg dichtbij wat prachtige foto’s en kippenvel oplevert. Meer info over fly-in safari’s? Bekijk samen met ons de verschillende mogelijkheden, we helpen u graag verder.