nr. 1 voor jouw luxe safari

Uit het aanbod van Rovos Rail

Luxe treinreis naar Victoria Falls – met Rovos Rail

4/5-daagse reis

Prijs op aanvraag

Een luxe treinreis naar Victoria Falls. Per luxe privétrein uit Pretoria met Rovos Rail. Tijdens deze 4/5-daagse reis verblijft u 3/4 nachten in de trein. Deze reis begint in Pretoria als de trein vertrekt van het fraaie Rovos Rail Station dat de uitstraling en sfeer van de jaren ’30 heeft. De trein slingert zuidelijk langs Johannesburg en rijdt door Zimbabwe in noordelijke richting. De trein rijdt langs Hwange National Park, een rijk en divers wildreservaat waar u vanuit de trein wild kunt spotten. Er wordt gestopt voor een safaririt in open voertuigen. De treinreis gaat verder en eindigt in Victoria Falls aan de machtige Zambezi rivier. Hier zijn veel excursie-mogelijkheden waaronder een boottocht, wildwatervaren, verschillende safari’s en helikoptervluchten. Op een aantal vertrekdata in 2023 doet de trein er 1 dag langer over. U brengt dan een extra bezoek aan Matobo National Park.

Uw verblijf

Tijdens deze 4/5-daagse reis verblijft u 3/4 nachten in de trein. Indien gewenst kunnen wij dit arrangement, geheel naar uw wensen, uitbreiden met extra hotelovernachtingen, excursies en autohuur. Dit kan aan het begin en einde van uw treinreis. Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman, Deluxe of Royal Suite aan boord van de Rovos trein.

Praktische reisinformatie

Over de trein

U reist aan boord van de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven.
Inbegrepen

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De ‘Pride of Africa’ is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! 

Reisaanvraag

Luxe treinreis naar Victoria Falls – met Rovos Rail

Tip: Hoe gedetailleerder je reisaanvraag is, hoe gerichter wij je informatie en prijzen kunnen doorgeven